Godlike Productions - Conspiracy Forum
Users Online Now: 2,676 (Who's On?)Visitors Today: 2,256,569
Pageviews Today: 3,040,554Threads Today: 593Posts Today: 13,272
07:54 PM


Back to Forum
Back to Forum
Back to Thread
Back to Thread
REPLY TO THREAD
Subject Need a little computer HELP! please
User Name
 
 
Font color:  Font:








In accordance with industry accepted best practices we ask that users limit their copy / paste of copyrighted material to the relevant portions of the article you wish to discuss and no more than 50% of the source material, provide a link back to the original article and provide your original comments / criticism in your post with the article.
Original Message Hey i know this is a little off topic but i know there are a couple of you out there with the answer that are nice enough to reply.


I have a recently bought computer, quad core3ghz, 3.5gigz ram, 1gig graphics memory.

Problem is about half a year ago the internet kind of stopped working on it, like it works, but it doesn't, internet explore has a god awful time trying to load the most simple site like this one, but Firefox loads if fine, but then if i try to load a site with flash or a bit more customized layout, internet explore has no god damn chance in hell of loading in, and Firefox will load half way, until i decide to go to another webpage, then it will instantly fully load then 'try' to load the new webpage i directed it too again. I can't connect to Microsoft live updates

((""I HAVE MULTIPLE PC'S/Devices that USE the internet, my internet is NOT the problem :) i know how to reset my router THANKS :) lol""))

so i reformatted, didn't work
then i reformatted again onto a different OS (Windows 8, was previously on Windows 7) didn't work, so i went back to Windows 7 in some fucken dumb hope, DIDN'T WORK, then i went to Windows XP, still doesn't work.

Right now i'm stuck on windows xp, all the drivers are PROPERLY installed, but it still shits on my face...
half loads every page (except this one WOOT) and then shits on me when i go to another.

btw i have 75gigs/s download so its not my internet speed ;)

The computer guy down the streets says its probably something to do with my network card, but i'm pretty sure it's built into my motherboard and my motherboard still works fine

HEEELP MEEEE PLEEEASEE!!!


ahhh
Pictures (click to insert)
5ahidingiamwithranttomatowtf
bsflagIdol1hfbumpyodayeahsure
banana2burnitafros226rockonredface
pigchefabductwhateverpeacecool2tounge
 | Next Page >>

News